Search in the website:

  • Home
  • / Στούντιο μουσικής παραγωγής

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το Studio παραγωγής των Grey Studios Athens είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό προς τον χρήστη-παραγωγό, δωμάτιο με σύγχρονο design εξοπλισμό. Εδώ θα βρείτε τα βασικά λειτουργικά συστήματα και προγράμματα για παραγωγή μουσικής (Cubase, FL Studio, Ableton, Logic Pro) καθώς και αμέτρητα Plugins με όλους τους τελευταίους ήχους και effects!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΑΣ

SEND BOOKING REQUEST

      

    bandbeat booking platform a studio session

    BOOK A STUDIO SESSION

    Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε “Booking Requests” για τα στούντιό μας μέσω της νέας εφαρμογής BandBeat.

    Στούντιο μουσικής παραγωγής

    To production room είναι το ιδανικό δωμάτιο για να ξεκινήσετε την επομένη μουσική σας παραγωγή, Και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση και χρήση από ηχολήπτες, παραγωγούς, μουσικούς – ενορχηστρωτές, καλλιτέχνες και djs ανά ώρα ή ημέρα με μία απλή κράτηση μέσω της φόρμας που είναι διαθέσιμη ή με ένα απλό τηλεφώνημα.

    • Ανάμεσα στον εξοπλισμό ξεχωρίζουν τα μικρόφωνα AKG για ηχογράφηση φωνής και οργάνων, η double screen desktop, τα στούντιο monitors Focal CMS σε συνδυασμό με το sub, καθώς και τα γνωστά σε όλους KRK monitors μαζί με την κάρτα ήχου Scarlett της Focusrite που παρέχουν άψογη απόδοση ήχου.
    • Για την μέγιστη ακουστική απόδοση του δωματίου η κατασκευή έχει πραγματοποιηθεί με τα πλέον άριστα υλικά ηχοαπορρόφησης και ηχομόνωσης που απαιτήθηκαν από τις απαραίτητες μετρήσεις ειδικού ακουστικολόγου που επιμελήθηκε της μελέτης.

    Βασικές ώρες λειτουργίας 12:00 – 22:00

    Το ωράριο λειτουργίας μπορεί να διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης