Search in the website:

  • Home
  • / Multimedia Sound Production

Multimedia Sound Production

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει Εταιρία μας στον τομέα του sound production για όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις!

Η μουσική για τον χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναζητά διαρκώς λύσεις και έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την εφαρμογή ή το παιχνίδι που αναπτύσετε. Η ομάδα μας δύναται επίσης να σχεδιάσει ήχο για επένδυση της εικόνας σε διαφημιστικά σποτ και ταινίες με γνώμονα την συνολική εμπειρία που θέλετε να προσφέρετε στους τηλεθεατές σας και να ενισχύσετε το συναίσθημα της παραγωγής σας. Ολοκληρώνοντας την σειρά υπηρεσιών του σχεδιασμού ήχου, τα Grey Studios Athens σας προσφέρουν την επιλογή να ηχογραφήσετε πρωτότυπα έργα audiobooks, εκπαιδευτικό υλικό ή podcast μια πρόταση που απευθύνεται σε συγγραφείς, εκπαιδευτικούς οργανισμούς ακόμα και Εταιρίες με βλέψεις για το μέλλον της αγοράς τους!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SOUND PRODUCTION

« AUDIO BOOKS »

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που αφορά συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους αλλά και Εταιρίες που πραγματοποιούν σεμιναριακούς κύκλους ή έχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Τα audio books είναι ηχογραφημένα βιβλία, συγγράμματα ή πάσης φύσεως γραπτά έργα με σκοπό την ηχητική απόδοση τους στο κοινό.

Η επιλογή του εκφωνητή γίνεται με γνώμονα το ύφος της ηχογράφησης, το απευθυνόμενο κοινό και τον τελικό σκοπό της ηχογράφησης. Η παραγωγή ενός audio book απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εξοπλισμό που παρέχουμε, ενώ από πλευράς εκφωνητή πρέπει να τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις πάνω στις οποίες βασιζόμαστε για πετύχουμε τον τελικό μας σκοπό που είναι η πιστότητα και άψογη απόδοση οποιουδήποτε έργου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ορισμένα δείγματα της δουλειάς μας και να τα χρησιμοποιήσετε ως σημείο αναφοράς για να δημιουργήσετε το δικό σας ηχογράφημα.

« PODCAST»

Η υπηρεσία «Podcast» απευθύνεται σε ιδιώτη ή εταιρία που χρειάζεται να προβεί σε δημιουργία podcast. Η εξειδίκευση μας από το 2017, μας εχει κάνει να δημιουργήσουμε μια πλήρες ομάδα που αφορά την άρτια εκτέλεση της ηχογράφησης και επεξεργασίας. Κυρίως όμως και τη δημιουργία πρωτότυπων κείμενων ή σεναρίων, όπως ακόμα και εκφωνητές.

Δείτε περισσότερα στο Spotify:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ EXPLAINED!          ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ          OUTLIERS          PODPOURRI          ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ          DOCTORANYTIME – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ

« FILM SCORING »

Τα σύγχρονα δεδομένα επιβάλλουν την μέγιστη ψηφιακή εμπειρία όταν κανείς μιλάει για τον ήχο μιας ταινίας ή ενός διαφημιστικού μηνύματος. Η αίσθηση της πληρότητας και η ολοκληρωμένη εμπειρία οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στον τον ήχο που συνοδεύει την εικόνα που βλέπουμε.

Η υπηρεσία «Sound Design» απευθύνεται σε οποιοδήποτε διαφημιστικό σποτ ή βίντεο και προσφέρει ρεαλισμό συμπληρώνοντας ατμόσφαιρα και επενδύοντας με ήχο τα σημεία εκείνα που απαιτούνται για καλύτερη απόδοση της εμπειρίας και μετάδοσης της πληροφορίας.

Η υπηρεσία «Film Scoring» αφορά την μουσική επένδυση της εικόνα με πρωτότυπη μουσική σύνθεση και προσανατολίζεται κατά κύριο λόγο στον τομέα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μέσα από την εμπειρία μας στη μουσική παραγωγή προσφέρουμε ιδέες και λύσεις παράγοντας και ηχογραφώντας μουσική που απευθύνεται αποκλειστικά στην εικόνα που συνοδεύει με σκοπό την έξαψη των αισθήσεων που βιώνει ο τηλεθεατής.

« GAMING & APPs MUSIC »

Τα Grey Studios Athens ως η πρώτη και πιο ολοκληρωμένη λύση στην μουσική παραγωγή προσφέρει την δυνατότητα να επενδύσετε με μουσική και ηχητικά εφέ (Sound design & effects) οποιαδήποτε εφαρμογή ή ηλεκτρονικό παιχνίδι σχεδιάζετε και αναπτύσσετε.

Τα μέλη της ομάδας μας είναι εξειδικευμένα στον τομέα του σχεδιασμού ψηφιακού ήχου για κάθε σας απαίτηση και χρήση, αποδίδοντας πιστά και ρεαλιστικά το περιβάλλον αλλά και την αίσθηση του ήχου που χρειάζεται για να πετύχει η ολοκληρωμένη εμπειρία ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού ή εφαρμογής.

« VIRTUAL SPORTS »

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε μέσω του ΟΠΑΠ ένα έργο ιδιαίτερα μεγάλων απαιτήσεων και με μοναδικά χαρακτηριστικα. Τα Virtual Sports είναι ένας νέος αναπτυσσόμενος κλάδος του στοιχηματισμού και των πολυμέσων που γνωρίζει ήδη επιτυχία στην Ελλάδα.

Τα Grey Studios Athens ανέλαβαν και εκτέλεσαν επιτυχώς την παραγωγή ηχογραφήσεων και την επένδυση με ήχο των εικονικών παιχνιδιών (Virtual Sports), που με ρεαλιστικές αφηγηματικές περιγραφές έχουν την ζωντάνια και την αίσθηση μιας πραγματικής τηλεοπτικής μετάδοσης.

« SOUND DESIGN»

Η υπηρεσία «Sound Design» απευθύνεται σε οποιοδήποτε διαφημιστικό σποτ ή βίντεο και προσφέρει ρεαλισμό συμπληρώνοντας την ατμόσφαιρα και επενδύοντας με ήχο τα σημεία εκείνα που απαιτούνται για καλύτερη απόδοση της εμπειρίας και μετάδοσης της πληροφορίας